010 – 550 1515
support.it@infracom.se
08:00 – 17:00
90 400
08:00-18:00
Telia Sverige AB är den nya generationens telekomföretag. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekombranschen och föra världen närmare våra kunder. Vårt huvudkontor ligger mitt i teknik- och innovationshjärtat Stockholm.
90200
Vardag 8-19, Lördag 10-18, Söndag stängt
Vi är Telia, den nya generationens telekomföretag. Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.
040-444 100
Vardagar 8-20, Helger 10-16
sappa.se
Sappa är TV-leverantören som står för ditt TV-basutbud till din bostad hos MKB Fastigheter. Teckna Sappas bredband eller lägg till fler tilläggskanaler för att komplettera ditt utbud - allt hos samma leverantör. Vi är ett telekombolag som funnits länge i branschen, 29 år närmare bestämt. I vår produktportfölj hittar du allt ifrån bredband och internetsäkerhetstjänster, till TV- och playtjänster, fast telefoni och digitala omsorgstjänster. Vi har kunder över hela Sverige med över 400.000 hushåll från från Jokkmokk i norr till Ystad i söder - och nu ditt MKB-hushåll! Upptäck hela vårt utbud på sappa.se. Du når oss också på vår särskilda Malmö-linjer, med extra bra öppettider: 040-444 100.
08:00 till 18:00
telenor.se
Varför Telenor? Hos Telenor kan du samla bredband, tv och telefoni på samma ställe. Vi ger dig ett högklassigt bredband och en unik teknisk support som är öppen även på kvällar och helger. Och du, självklart ingår vår snygga och snabba wifi-router med Wifi 6! Besök oss gärna på telenor.se eller i någon av våra butiker.
040-601 22 22
support@sydantenn.se
Vardagar 8-20, Helger 10-20
Sydantenn och Tele AB är ett regionalt, familjeägt serviceföretag som sedan 1981 arbetar med att serva och tillhandahålla kommunikations-, säkerhets och servicetjänster. - Vårt mål har alltid varit att göra avancerad teknik tillgänglig och lätt att använda för alla. Vi erbjuder personlig hjälp vid behov, på vår kundmottagning i Malmö. Vår support finns även tillgänglig alla dagar i veckan via telefon eller e-post.
09:00 till 18:00
ownit.se
Vi är den personliga bredbandsoperatören som grundades 2004 och sedan 2012 varit en del av Telenor-koncernen. Med den stora koncernens muskler har vi ett av Sveriges mest utbyggda och stabila fiber-nät. Vi är en snabbfotad och flexibel operatör med ett stort fokus på att ge våra kunder personlig och snabb service och detta har resulterat i att vi rankas högst i kategorin Sveriges nöjdaste bredbandskunder år efter år enligt SKI.
010-220 12 20
kundservice@junet.se
Vardagar 8-20, Helger 9-20
www.junet.se
halebop.se
040-246100
support@teletek.se
09:00 till 17:00
www.aardnet.se
Malmöbaserade Teletek har sedan 2008 levererat internet och telefoni till kunder över hela landet, men förstås med mycket fokus på Malmö där vi har vår egen flerspråkiga kundtjänst. I fibernäten använder vi varumärket Aardnet by Teletek. Välkommen till vårt supersnabba nät!
031-7062740
kundservice@bitcom.se
Bitcom Bredband För dig som värdesätter personligt bemötande och support tillsammans med ett stabilt och kraftfullt bredband, så är Bitcom ett riktigt bra val. Hos oss får du alltid den hjälp du behöver oavsett om det gäller bredbandstjänster, support eller hårdvara i form av nätverksprodukter. Vi finns i Göteborg / Mölndal och har du frågor eller funderingar så är du mer än välkommen att ringa eller besöka oss. Bredbandsleverantör - med över 20 års erfarenhet Bitcom levererar bredbandstjänster via fiber till ert företag. Bitcom har levererat bredbandstjänster sedan år 2000 vilket innebär över 20 års samlad erfarenhet. Hos oss är ert företag i trygga händer och behöver ni hjälp så finns vår supportgrupp tillhands som består av kunniga tekniker med lång erfarenhet. Personlig support och service Vi har personal för support, kundservice, driftövervakning och utveckling inom huset och ni är alltid välkomna att besöka oss för personlig rådgivning. Vi har även försäljning av nätverksprodukter såsom WIFI-routrar, switchar, accesspunkter, fiber- utrustning mm. Tjänstekvalité till bästa pris Vår ambition är att alltid leverera en förstklassig och stabil bredbandsuppkoppling till ett konkurrenskraftigt pris. Vi svarar när du ringer Hos oss slipper du långa väntetider när du ringer. Vi har dedikerade telefonlinjer för företag så att ni så snabbt som möjligt ska kunna få svar på era frågor eller hjälp med eventuell felsökning.
010-510 00 00
kundservice@bahnhof.se
08.00-19:00
www.bahnhof.se
0770-811 000
helpdesk@bredband2.com
09:00 - 18:00
Vi har försett svenska folket med uppkoppling sedan 1989. Tack vare det har vi sett vad våra kunder efterfrågar mest: Internet som är tryggt, smidigt och helt utan krusiduller. Bara helt vanligt internet – precis så snabbt som du väljer att det ska vara. Givetvis med möjligheten att upp- eller nedgradera när du vill. Vi är extra stolta över att våra kunder gett oss högst betyg på Trustpilot utav Sveriges största leverantörer. Vi ser till att du kan surfa, streama och roa dig på ett tryggt och smidigt sätt i din egen takt. Vad sägs om att förgylla vardagen med en strålande routertjänst, streaming, telefoni och prisbelönta säkerhetspaket? Dessa tilläggstjänster och mycket mer hittar du på bredband2.com.
0771-404400
kundtjanst@netatonce.se
09:00 - 20:00
www.netatonce.se
Vår affärsidé är att tillhandahålla kommunikationslösningar till företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatpersoner med egen och hyrd infrastruktur. En hög kvalité på produkter och tjänster genom kontroll, styrning och övervakning av det egna nätet kombinerat med ett stort engagemang och ansvarstagande ger kunden trygghet och kvalité till ett bra pris.